ГоловнаПолітика

СТБ звільнив режисера монтажу проекту "Холостяк" через карту України без Криму

"В ефірі телеканалу з'явилася карта України, обриси якої суперечать позиції СТБ про державні кордони нашої країни".

СТБ звільнив режисера монтажу проекту "Холостяк" через карту України без Криму

Телеканал СТБ звільнив режисера монтажу, через помилку якого в ефір вийшла карта України без Криму, повідомляє прес-служба телеканалу.

"Телеканал СТБ припиняє співпрацю з режисером монтажу проекту "Холостяк" від сьогодні", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці телеканалу у фейсбуці.

Вказується, що телеканал завершив службове розслідування "щодо неприпустимого інциденту з картою України, на якій не було півострова Крим (випуск проекту "Холостяк" від 16.03.2018)". За його результатами з'ясувалося, що режисер монтажу використав графічний шаблон для карти міжнародного стоку і не звернув уваги на відсутність Криму на карті України.

"Режисер монтажу повністю усвідомлює, що наслідки його помилки призвели до ситуації, коли в ефірі телеканалу з'явилася карта України, обриси якої суперечать позиції СТБ про державні кордони нашої країни і статус півострова Крим як невід'ємної частини України", - йдеться в заяві СТБ.

Також СТБ перепросив за неприпустиму помилку, яка сталася у програмі "Холостяк" від 16 березня - некоректне графічне зображення карти України.

Повідомляється, що на телеканалі оперативно виправили помилку у всіх відео на офіційних сторінках СТБ.

Нагадаємо, в січні 2017 року СТБ показав "Битву екстрасенсів" з російськими військовими, які воювали на Донбасі. Після скандалу телеканал припинив показ передачі.

Власник СТБ - бізнесмен Віктор Пінчук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram