ГоловнаПолітика

Льотчик Волошин міг застрелитися через сумнівний тендер

У керівника аеропорту були розбіжності з головою області Олексієм Савченком.

Льотчик Волошин міг застрелитися через сумнівний тендер
Владислав Волошин
Фото: news.pn

В.о. директора аеропорту Миколаєва, колишній льотчик Владислав Волошин до своєї смерті затвердив сумнівний тендер і мав розбіжності з головою Миколаївської обладміністрації Олексієм Савченком.

На сайті "НикВести" журналіст Андрій Лохматов опублікував листування Волошина і невідомого, яке вони вели наприкінці лютого.

У листуванні Волошин ділиться зі співрозмовником копіями доручень Савченка, а також копією висновків перевірки Держаудитслужби ремонтних робіт в аеропорту.

Волошин скаржиться на Савченка, а також говорить, що його відвідують думки про самогубство. Він також повідомляє, що хотів писати заяву на звільнення, але губернатор продовжив йому контракт.

Сам Савченко в фейсбуці заявив, що Волошин листувався "з колишніми керівниками КП "Миколаївський міжнародний аеропорт".

"Учорашня трагічна подія досі не вкладається в голові. Багато з тих, хто навіть не був знайомий з Владом і його роботою на підприємстві, почали поширювати різну нісенітницю про якісь мільйонні тендери тощо. Дехто взявся тиражувати телефонне листування Влада, як я зрозумів, з колишніми керівниками КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", які і натворили на підприємстві казна-що", - зазначив Савченко.

Нагадаємо, 29-річний керівник Миколаївського обласного аеропорту Владислав Волошин наклав на себе руки 18 березня. У момент самогубства в будинку Волошина перебувала його родина.

Призначенню Волошина в.о. директора аеропорту в грудні минулого року передував скандал з попереднім керівником миколаївського аеропорту Михайлом Галайком. Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко звинуватив його в дачі хабара в розмірі 700 тисяч гривень. Матеріали стосовно Галайка передали до облпрокуратури, протягом двох місяців він перебував під арештом, проте потім вийшов під домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram