ГоловнаПолітика

У Києві на прибирання снігу виїхало 527 одиниць техніки

Водіїв просять по змозі не паркуватися уздовж вулиць і доріг.

У Києві на прибирання снігу виїхало 527 одиниць техніки
Фото: facebook.com/kievavtodor

Київська міська державна адміністрація задіяла кілька сотень одиниць спеціальної техніки комунальної корпорації "Київавтодор" для прибирання снігу.

"Для прибирання наслідків негоди в столиці задіяно 367 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки "Київавтодору", 160 одиниць техніки комунальних житлово-експлуатаційних дільниць", - ідеться в повідомленні КМДА в суботу.

Крім того, працюють 53 бригади ручного прибирання снігу, які розчищають тротуари та зупинки громадського транспорту, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, сходові марші. У дворах житлових будинків станом на день суботи працювали 3,8 тис. співробітників ЖЕУ.

Увечері можливе обмеження в'їзду великогабаритного та великовагового транспорту залежно від погодних умов.

"Київавтодор" наполегливо звертається до водіїв, не паркуватися уздовж вулиць і доріг, щоб не заважати снігоприбиральній техніці оперативно прибирати столицю від снігу.

Нагадаємо, що згідно з прогнозами Гідрометцентру, складні погодні умови в Україні внаслідок впливу активних циклонів триватимуть мінімум до 19 березня. У неділю, 18 березня, сильний сніг очікується на заході України й місцями в інших регіонах країни. У Києві температура повітря опуститься до -9 градусів, але буде без опадів.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram