ГоловнаПолітика

ЄС запустив комунікаційну кампанію для українців "Прямуємо разом"

"Ми хочемо, щоб громадяни цієї країни знали про підтримку ЄС".

ЄС запустив комунікаційну кампанію для українців "Прямуємо разом"
Фото: Макс Левин

Уряд Європейського Союзу запустив комунікаційну кампанію "Прямуємо разом", її мета - підвищити обізнаність громадян України про переваги та можливості співпраці ЄС і України.

Про це йдеться на сайті уряду.

"Ми почали загальнонаціональну комунікаційну кампанію з метою продемонструвати переваги співпраці України і ЄС для українців уже сьогодні. Ми хочемо, щоб громадяни цієї країни знали про підтримку ЄС і використовували можливості, які надають наші проекти, наприклад, молоді, бізнесу або культурним та освітнім установам. У партнерстві з українським урядом така співпраця призведе до позитивних змін і поліпшить життя українських громадян", - заявив посол Х'юг Мінгареллі.

Кампанія стосуватиметься зони вільної теми торгівлі, відновлення східних регіонів, децентралізації. Крім того, вона буде висвітлювати основні програми та ініціативи Євросоюзу, такі як "Горизонт 2020", EU4Business, "Креативна Європа".

Кампанія "Прямуємо разом" починається 12 березня на телебаченні, після чого детальна інформація про проекти та програми ЄС буде поширена в друкованих та онлайн-ЗМІ, а також через зовнішню рекламу.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко розраховує, що Україна в 2021 році матиме перспективу членства в Євросоюзі. Однак зараз європейці розділені в своєму ставленні до вступу України в Європейський Союз. Підтримують інтеграцію України 48%, не підтримують - 52%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram