ГоловнаПолітика

Саакашвілі "майже впевнений", що повернеться в Україну до кінця року

"Я весь час пересуваюся, до мене весь час приїздять, я готую своє повернення в Україну".

Саакашвілі "майже впевнений", що повернеться в Україну до кінця року
Фото: facebook/Oleksandr Kosariev

Колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі розраховує повернутися в Україну до кінця цього року. Про це він заявив в інтерв'ю російському виданню "Медуза".

"Українська теперішня влада поставила мені трирічну заборону. Але я майже впевнений, що вже цього року повернуся в Україну. Не думаю, що вони довго протримаються", - сказав політик і додав, що активно до цього готується.

"Я їжджу по Європі - весь час пересуваюся між Брюсселем, Мюнхеном, Амстердамом, Варшавою і Тернезеном - це місто моєї дружини... Я весь час пересуваюся, до мене весь час приїздять, я готую своє повернення в Україну, активно беру участь у політичних процесах у Грузії. Природно, ніхто ніколи не доможеться того, щоб я замовк", - заявив Саакашвілі.

На питання про свої політичні перспективи в Україні з низьким рейтингом Саакашвілі відповів, що це не має жодного значення. "Перед тим, як Яценюк виграв парламентські вибори, йому давали 0,5 або 1 відсоток. Порошенко давали втричі менше, ніж Кличкові. В Україні найвищий рейтинг, який дають, - 6-8 відсотків, і це взагалі нічого не означає. В Україні дуже швидко змінюється ситуація, і ніхто з політиків за останні десятиліття не мав таку велику групу дуже вірних людей, які його підтримують, як я", - сказав він.

Нагадаємо, 12 лютого прикордонники видворили Саакашвілі з України в Польщу за процедурою реадмісії. З Польщі він полетів у Нідерланди, де отримав посвідчення особи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram