ГоловнаПолітика

Порошенко відвідав у госпіталі правоохоронців, які постраждали в бійці біля Ради

Президент заявив, що бійку спровокували провокатори.

Порошенко відвідав у госпіталі правоохоронців, які постраждали в бійці біля Ради
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко в середу відвідав у Центральному госпіталі МВС правоохоронців, які постраждали в бійці біля Верховної Ради 27 лютого, і подякував їм за роботу.

Про це повідомила прес-служба голови держави.

"Я завжди згадую 31 серпня 2015 року, коли четверо нацгвардійців на тому ж місці, на площі Конституції, віддали своє життя для того, щоб захистити мир і спокій жителів Києва, громадян України. Для того, щоб не допустити розгортання дій провокаторів, так само як це ми бачили вчора: попереду стояли молоді хлопці з Нацгвардії, провокатори виступили вперед, полетіло каміння, були застосовані металеві кийки", - сказав Порошенко.

Порошенко заявив, що напад на співробітника поліції - тяжкий кримінальний злочин, і попросив керівників правоохоронних органів узяти під контроль розслідування вчорашньої бійки.

Нагадаємо, сутичка біля Ради почалася після того, як протестувальники спробували підпалити покришки на площі перед парламентом. Правоохоронці почали гасити пожежу, що не сподобалося активістам, і в результаті почалися сутички. Постраждали понад десять правоохоронців, були затримані 9 найактивніших забіяк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram