ГоловнаПолітика

Гройсман зажадав від Москаля перепросити за лайку на адресу Супрун

Прем'єр зателефонував голові Закарпатської ОДА.

Гройсман зажадав від Москаля перепросити за лайку на адресу Супрун
Геннадий Москаль
Фото: Newsone

Прем'єр Володимир Гройсман зателефонував голові Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадію Москалю і зажадав вибачень за лайку на адресу виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

"Сьогодні вранці мав телефонну розмову з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Сказав йому, що вважаю: він повинен знайти в собі сили публічно вибачитися перед в.о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун за образливі слова на її адресу. Така поведінка неприпустима для чиновника і чоловіка. Вона не прикрашає чоловіка", - написав Гройсман у фейсбуці.

Нагадаємо, 21 лютого Супрун заявила, що влада Закарпаття отримала вісім тисяч доз вакцини від кору від Угорщини, але не розмитнила їх.

22 лютого на засіданні Закарпатської облради Москаль заявив: "На митниці все розмитнено ... це що за єб...нута, вибачте мене?! Може, ще якийсь лікар визначить їй діагноз? Ну скільки ми можемо терпіти дебілів в уряді?!".

На персональному сайті Москаль написав, що йому хочеться спеціально для Супрун "замовити вакцину від дрімучої некомпетентності, непрофесіоналізму і неадекватності, прищепити її, а потім відправити підводним човном реформувати медицину в Америці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram