ГоловнаПолітика

Труханова намагалися побити біля суду

Його встигли вдарити прапором, поки не втрутилася поліція.

Представники націоналістичних організацій намагалися побити мера Одеси Геннадія Труханова біля Солом'янського районного суду Києва.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, коли мер Одеси виходив з будівлі суду і йшов до автомобіля, на нього хтось напав. Однак співробітники поліції оперативно втрутилися і закрили собою чиновника. Проте Труханова встигли вдарити прапором. У результаті між поліцейськими і націоналістами виникла невелика бійка.

Мера Одеси зустрічали криками "Труханова на нари!".

Нагадаємо, що Солом'янський районний суд Києва розглядав клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо відсторонення мера Одеси Геннадія Труханова з посади. Рішення так і не було прийнято через проблеми з комп'ютерною технікою.

Труханову інкриміновано махінації з адмінкорпусом заводу "Краян", який на початку 2016 року був проданий за 4 млн грн, а у вересні того самого року придбаний мерією Одеси вже за 185 млн грн.

15 лютого під час обрання Труханову запобіжного заходу відбулися дві великі бійки, в результаті яких один поліцейський отримав вогнепальне поранення, а кілька націоналістів були затримані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram