ГоловнаПолітика

Добкін обзавівся партією

"Партія зареєстрована 15 лютого. Партія називається "Християнські соціалісти".

Добкін обзавівся партією
Фото: Сергей Нужненко

Депутат Верховної Ради Михайло Добкін, який розірвав відносини з Опозиційним блоком, обзавівся власною партією під назвою "Християнські соціалісти".

Про це він розповів 20 лютого в ефірі NewsOne.

"Партія зареєстрована 15 лютого. Партія називається "Християнські соціалісти". Вона буде сильно відрізнятися від тих соціалістів, які вийшли родом з-під комуністів. Такий собі лайт-варіант. Це буде адаптований до нашої країни підхід формування суспільства. Християнське спрямування - це буде те, що буде повертати в наше життя залізобетонні людські цінності, такі як сім'я, повага, взаємини між людьми", - заявив Добкін.

Фото: facebook.com / Михаил Добкин

У реєстрі громадських формувань зазначено, що головою партії є Артур Мартін, помічник Добкіна і депутат Харківської обласної ради. Але це не нова партія, а перейменований Блок місцевих громад.

Нагадаємо, що Добкін заявив про вихід зі складу Опозиційного блоку у зв'язку з голосуванням за судову реформу. Її підтримали 20 із 43 депутатів Опоблоку, серед яких, зокрема, співголови фракції Юрій Бойко і Олександр Вілкул. Лише двоє проголосували проти - це Вадим Новинський і Добкін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram