ГоловнаПолітика

Жебрівський звинуватив "Донецькоблгаз" у саботажі та сприянні терористам

Жителям Авдіївки і семи поселенням Ясинуватського району відмовлено в поданні газу вже через готовий газопровід.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський звинуватив компанію "Донецькоблгаз" у відмові подання газу вже через готовий газопровід жителям Авдіївки і семи поселенням Ясинуватського району.

"Жителі Авдіївки і семи селищ Ясинуватського району опинилися в заручниках монополіста - ПАТ "Донецькоблгаз», який буквально саботує подання газу людям вже готовим газопроводом", - написав він у фейсбуці.

Голова ОДВА повідомив, що звернувся до Генерального прокурора і голови СБУ з проханням дати правову оцінку діям керівництва і власників облгазів.

"На мою думку (як юриста, колишнього слідчого), це - сприяння терористичним організаціям в формі саботажу", - наголосив Жебрівський.

Він висловив надію, що діям керівництва і власників ПАТ "Донецькоблгаз" офіційна правова оцінка буде дана найближчим часом.

В ефірі телеканалу "112 Україна" Жебрівський розповів, що змушений був підписати листа голові СБУ Грицаку, генпрокурору Луценку для того, щоб притягнули до кримінальної відповідальності керівництво "Донецькоблгазу", тому що "воно шкодить національним інтересам".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram