ГоловнаПолітика

У Джанкої сина кримськотатарського активіста побили й обшукали люди в балаклавах

Родичі Фахрі Муратова викликали поліцію на місце події.

У Джанкої сина кримськотатарського активіста побили й обшукали люди в балаклавах
Фото: facebook.com/Олександра Єфименко

Увечері 6 лютого в Джанкої невідомі без розпізнавальних знаків і в балаклавах на двох машинах підрізали і заблокували автомобіль Фахрі Муратова, сина члена ревізійної комісії Курултаю кримських татар Ремзі Муратова.

Як повідомляє кореспондент LB.ua в Криму, четверо чоловіків мовчки витягли хлопця з машини, завдали йому кілька ударів у ділянку живота і ніг, поклали на дорогу, обшукали автомобіль і після цього поїхали.

Родичі Муратова викликали поліцію на місце події.

"Весь брудний, весь побитий, переляканий, по-перше. Уяви, на тебе налетіли в камуфляжі", - прокоментувала стан Муратова його мати Ленура.

Співробітники правоохоронних органів повідомили, що це могла бути «операція з затримання наркоторговців», а кримського татарина "з кимось переплутали".

22 березня 2016 року силовики провели обшук в будинку Ремзі Муратова в Джанкої. Після цього його викликали на допит в управління ФСБ в ролі свідка у справі Ленура Іслямова, обвинуваченого в диверсії за акцію щодо блокади адміністративного кордону з анексованим Росією Кримом. 15 серпня силові структури провели обшук також на приватному підприємстві, що належить Ремзі Муратову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram