ГоловнаПолітика

Димінський відвідав матчі "Карпат" у Туреччині

Власника клубу в Україні оголошено в розшук.

Димінський відвідав матчі "Карпат" у Туреччині
Петр Дыминский
Фото: football.ua

Оголошеного в Україні в розшук бізнесмена і президента футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського зауважили на підготовчих зборах львівської команди в Туреччині.

Як повідомляє сайт tribuna.com, Димінський був на матчах своєї команди 1 лютого проти польської "Ягеллонії" і 4 лютого проти болгарського "Септемврі".

Нагадаємо, Нацполіція повідомила про підозру Димінському 7 грудня. Протягом слідства було встановлено, що саме він, а не його охоронець, спровокував ДТП, у якій загинула мешканка Львівської області. Аварія сталася 18 серпня на трасі Львів-Краковець. "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

22 серпня Димінський полетів у Швейцарію і з того часу в Україну не повертався.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, якого взяли під варту, а пізніше перевели під домашній арешт. У той самий час родичі загиблої наполягали, що за кермом "Мерседеса" був сам Димінський.

Слідство призначило низку процесуальних дій, за підсумками яких було встановлено, що Борщ не керував машиною в момент аварії. Димінський був оголошений у всеукраїнський розшук, МВС попросило Інтерпол оголосити його в міжнародний розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram