ГоловнаПолітика

Гройсман натякнув, що Стець або Кутовий можуть залишитися в Кабміні

Двоє міністрів подали у відставку ще в травні 2017 року.

Гройсман натякнув, що Стець або Кутовий можуть залишитися в Кабміні
Фото: Макс Требухов

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман не відкидає, що міністр інформаційної політики Юрій Стець або міністр аграрної політики Тарас Кутовий, які минулого року подали у відставку, можуть залишитися в уряді.

"Тривають консультації. Подивимося, що необхідно буде, щоб визначити остаточні кандидатури на ті посади, за якими будуть звільнені парламентом міністри. Може, хтось і залишиться далі працювати. В рамках коаліції буде діалог, подивимося, чим він закінчиться", - сказав прем'єр-міністр у понеділок на брифінгу з нагоди початку нової сесії Верховної Ради.

Він також зазначив, що вакантна посада міністра тільки одна - міністр охорони здоров'я, обов'язки якого виконує Уляна Супрун.

"Насправді в нас тільки одна вакантна посада - виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я. Інші міністри, які вирішили змінити місце роботи, поки що не звільнені українським парламентом", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, Стець подав у відставку за станом здоров'я, а Кутовий вирішив зайнятися інвестиціями. Обидві заяви були написані ще в травні 2017 року і досі не задоволені парламентом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram