ГоловнаПолітика

Затримали грабіжника, який втік після нападу на фельд'єгерів у поїзді

Чоловік кілька місяців переховувався у Росії.

Затримали грабіжника, який втік після нападу на фельд'єгерів у поїзді
Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України затримала в Дніпрі місцевого жителя, підозрюваного у збройному нападі і замаху на вбивство військовослужбовців Головного управління урядового фельд'єгерського зв'язку Держспецзв'язку.

"У жовтні зловмисник у потязі Київ - Запоріжжя зі зброєю намагався заволодіти таємною кореспонденцією, яку перевозили фельд'єгери. Після невдалої спроби нападу чоловік втік до Росії, де протягом декількох місяців переховувався від українського правосуддя", - повідомляється на сайті спецслужби.

СБУ дізналася, що зловмисник повернувся в рідне місто, і провела операцію із затримання. Чоловік водночас намагався чинити збройний опір.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили зброю, з якою він напав на фельд'єгерів, і підроблений паспорт громадянина України.

Нагадаємо, ще один напад на фельд'єгерів стався у квітні 2017 року. Невідомі відібрали у співробітників Державної фельд'єгерської служби табельну зброю і кореспонденцію на залізничному вокзалі "Київ-Пасажирський" і втекли на автомобілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram