ГоловнаПолітика

Справа про ДТП за участю працівника сервісного центру МВС пішла до суду

Йому загрожує до 8 років позбавлення волі у зв'язку із загибеллю іншого водія.

Справа про ДТП за участю працівника сервісного центру МВС пішла до суду
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Співробітник сервісного центру МВС Володимир Найда, якого підозрюють у скоєнні смертельного ДТП у Києві, пішов під суд.

Прес-служба столичної поліції повідомила, що матеріали з обвинувальним актом проти Найди передано для судового розгляду. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

13 листопада 2017 року, перебуваючи за кермом автомобіля Mazda 7, адміністратор регіонального сервісного центру МВС Володимир Найда не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з автомобілем марки Mitsubishi і з автомобілем Nissan. У результаті ДТП від отриманих травм пасажир Mitsubishi загинув на місці події, а 62-річний водій іномарки був госпіталізований з тілесними ушкодженнями.

Найду затримали на місці аварії, при цьому він спочатку заперечував, що причетний до неї. Проходити алкотест на драгері чоловік відмовився. Наступного дня йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу.

У рамках кримінального провадження слідчі провели судові експертизи і низку слідчих дій. Транспортно-трасологічна експертиза показала, що зіткнення відбулося на смузі руху автомобіля Mitsubishi, а наркологічна підтвердила підозри, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram