ГоловнаПолітика

У Києві пройде конференція за результатами 25 років співпраці України і США за участю IVLP-випускників Анонс

Участь у ній візьмуть провідні політики, державні діячі, дипломати, бізнесмени, журналісти й аналітики країни

У Києві пройде конференція за результатами 25 років співпраці України і США за участю IVLP-випускників

8 лютого 2018 року в колонній залі КМДА відбудеться конференція «Покоління змін: результати 25-річної співпраці України та США за участю IVLP-випускників». У ній візьмуть участь провідні політики, державні діячі, дипломати, бізнесмени, журналісти та аналітики  країни.

Офіційна дружба між Україною та США триває вже понад чверть століття. За цей час були не лише встановлені дружні тісні взаємовідносини між двома державами, але й з’явилося ціле покоління молодих лідерів України, що обмінювалися знаннями та кращими практиками із західними партнерами.

Конференція «Покоління змін» проводиться з метою консолідації лідерів громадської думки, які в різні роки незалежності стали випускниками американської урядової Програми міжнародних відвідувачів-лідерів - IVLP (International Visitor Leadership Program). А також для зміцнення ділових контактів, встановлення продуктивного діалогу щодо глобальних викликів та внутрішньої ситуації в Україні, ретроспективного аналізу реформ України в рамках 25-річної співпраці двох держав і обговорення подальших економічних та соціальних змін.

Випускниками програми  IVLP у різний час були перший Президент України Леонід Кравчук, другий Президент України Леонід Кучма, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Спікерами заходу стануть народні депутати України М. Княжицький, А. Матвієнко, І. Крулько, Т. Чорновол, Ю. Мірошниченко, а також бізнесмени, дипломати, популярні медіа-персони.

Конференція проводиться за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Організатори заходу - Асоціація Digital Ukraine, IVLP Alumni Україна, PR Assistant agency, Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських  досліджень та консенсусних практик.

Акредитація ЗМІ  обов’язкова:

e-mail: [email protected]  тел. +380 67 324 16 19

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram