ГоловнаПолітика

Появилися подробиці відпочинку Порошенка на Мальдівах

Журналісти стверджують, що президент витратив $500 тис.

Появилися подробиці відпочинку Порошенка на Мальдівах

Відпочинок президента України Петра Порошенка на Мальдівських островах у п'ятизірковому курортному готелі коштував щонайменше $500 тис., стверджують журналісти програми "Схеми".

За інформацією видання, Порошенко вилетів з Києва 1 січня на одному з найдорожчих літаків бізнес-класу Falcon 7X приватної турецької авіакомпанії Setair. У компанії підрахували, що оренда і переліт літака з Києва до столиці Мальдівів Мале коштує від 119 до 154 тис. євро.

Джерела "Схем" повідомили, що Порошенко із супутниками (всього вісім дорослих і двоє дітей) зупинився в п'ятизірковому курортному готелі Chevan Blanc Randheli, вибравши найдорожчу віллу на окремому острові. Вартість проживання становить не менш ніж $46 тис. на добу, тобто за шість діб він мав заплатити $276 тис.

Журналісти також стверджують, що на додаткові послуги президент витратив $37 550.

Нагадаємо, раніше в Адміністрації Президента повідомили, що Порошенко на новорічно-різдвяні свята здійснив приватну поїздку на Мальдівські острови. За їхніми даними, це була коротка відпустка за власні кошти. В АП пообіцяли, що президент задекларує витрати на поїздку в електронній декларації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram