ГоловнаПолітика

Підозрюваного у вбивстві Ноздровської суд залишив під арештом

Россошанський відмовився від надання пояснень по суті справи.

Підозрюваного у вбивстві Ноздровської суд залишив під арештом
Фото: Сергей Нужненко

Апеляційний суд Київської області залишив чинним рішення Вишгородського райсуду і залишив під арештом Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської.

Про це повідомив адвокат сім'ї Ноздровської Анатолій Худяков.

За його словами, таке рішення суд ухвалив у четвер.

Водночас адвокат повідомив, що Россошанський особисто не був присутній у суді, однак зв'язок з ним відбувався в режимі відеоконференції.

Россошанський відмовився від надання пояснень по суті справи, але підтримав апеляцію захисту.

Нагадаємо, 1 січня в Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річної Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня. Експертиза показала, що жінка померла від численних колото-різаних поранень.

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві Юрія Россошанського - батька Дмитра Россошанського, який два роки тому на смерть збив сестру Ноздровської Світлану. 8 січня йому вручили підозру за ч. 1, ст. 115 ККУ (Умисне вбивство), а 9 січня відправили до СІЗО на два місяці. На тілі Ноздровської також були знайдені сліди ДНК Россошанського.

Ноздровська протягом тривалого часу домагалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який також є племінником голови Вишгородського районного суду. У червні 2107 року його засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 року апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого прямо погрожував Ірині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram