ГоловнаПолітика

Штепа заявила, що знову стане мером Слов'янська

Перебуваючи під домашнім арештом, вона "підтягнула" українську та англійську мови, а також "політично стала більш грамотною".

Штепа заявила, що знову стане мером Слов'янська
Фото: news.rambler.ru

Екс-мер Слов'янська Неля Штепа планує знову очолити місто.

Про це вона заявила в ефірі місцевого телеканалу TheSplus.

"Вчора я вийшла з ринку і сказала своїм дітям: "Я буду мером міста" ... До вчорашнього дня у мене не було ніякого бажання ніким бути. Я хотіла вилікуватися, хотіла відійти від цього всього", - сказала Штепа.

За її словами, вона поспілкувалася з жителями міста і переконалася, що у них не було щодо неї ніякого негативу.

"Скрізь, де люди мене бачили, всі мене обіймали, всі мене цілували, всі говорили: "Неля Ігорівна, ми вас чекаємо, ви повинні бути мером". Ну, може бути, тисячу чоловік я зустріла за ці два дні", - розповіла Штепа.

Вона також зазначила, що, перебуваючи під домашнім арештом, вона "підтягнула" українську та англійську мови, а також "політично стала більш грамотною". Термін домашнього арешту, який визначив суд екс-меру Слов'янська Донецької області Нелі Штепі, закінчився напередодні.

Нагадаємо, Штепа була мером Слов'янська з жовтня 2010-го по липень 2014 року. 13 липня 2014 року вона була заарештована. Штепі інкримінують скоєння кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей) і ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу.

16 січня 2018 року справу Штепи знову передали до іншого суду, тепер вона слухається заново вп'яте.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram