ГоловнаПолітика

У Харкові 18-річний мажор збив насмерть підлітка на переході

Водій утік із місця ДТП, але пізніше був затриманий.

У вівторок, 16 січня, в Харкові на пішохідному переході автомобіль Toyota Camry збив насмерть 17-річного хлопця.

Аварія сталася близько 15:15 у районі перехрестя Салтівського шосе і вулиці Гвардійців-широнінців.

Депутат Антон Геращенко у фейсбуці виклав відео ДТП. Як видно на запису, автомобілі стояли на світлофорі й уже починали рух, коли на пішохідний перехід вибіг хлопець. Через частку секунди його на великій швидкості збила Toyota Camry, водій якої вирішив по зустрічній смузі обігнати машину, що стояла в лівому ряду. Удар був такої сили, що хлопця двічі перевернуло в повітрі. Незважаючи на це, водій не зупинився і поїхав із місця ДТП.

Патрульна поліція знайшла автомобіль за декілька сотень метрів від місця трагедії у дворах - злочинець покинув машину й утік з місця злочину.

Поліція Харківської області пізніше повідомила, що водія вдалося встановити і затримати - ним виявився 18-річний харків'янин.

За інформацією харківського видання NewsRoom, машина зареєстрована на Тиграна Енгібаряна, 1999 року народження. Усього місяць тому хлопцеві виповнилося 18 років, тоді ж він отримав права. Батько власника машини - приватний підприємець, який працює у сфері нерухомості і торгівлі. Його фірма має статутний фонд у розмірі 2,2 мільйона гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram