ГоловнаПолітика

Суд закрив справу проти нардепа Антонищака за водіння у п'яному вигляді

Інспектор патрульної поліції і свідки так і не з'явилися на засідання.

Суд закрив справу проти нардепа Антонищака за водіння у п'яному вигляді
Андрей Антонищак
Фото: Википедия

Миколаївський районний суд Львівської області закрив справу щодо народного депутата від БПП Андрія Антонищака за водіння автомобіля в нетверезому стані.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як сказано в постанові суду, справу закрито, оскільки минув термін накладення адміністративного стягнення.

Зазначають також, що інспектор патрульної поліції, який склав протокол про управління автомобілем у нетверезому стані, а також двоє свідків щонайменше тричі не з'являлися на судові засідання.

Тому через закінчення строку накладення адміністративного стягнення (минуло понад три місяці з дня вчинення правопорушення) суд не притягнув Антонищака до відповідальності - не позбавив його водійських прав терміном на 1 рік, а також не оштрафував на 10,2 тис. гривень.

Нагадаємо, 11 серпня 2017 року патрульні затримали Антонищака за кермом Audi A6 в Кам'янсько-Бузькому районі на трасі Київ-Чоп і склали прокол про управління автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Депутат відмовився проходити експертизу і перевірку на алкотестері, проте поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння, що підтвердили і два свідки, які були на місці події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram