ГоловнаПолітика

Соліст Львівської опери потрапив у базу сайту "Миротворець"

На сайті Микола Санжаревський значиться як пособник терористів.

Соліста Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Миколу Санжаревського 8 січня внесли в базу сайту "Миротворець".

На сайті Санжаревський значиться як пособник терористів. За даними "Миротворця", співак проводить антиукраїнську пропаганду, займається збором коштів для бойовиків "ДНР".

Інформацію про сепаратистські погляди соліста оприлюднила журналістка з Одеси Олена Добровольська, повідомляє Львівський портал. Вона опублікувала скріни зі сторінок з соцмереж Санжаревського, де видно, що він поширює інформацію антиукраїнського характеру і підтримує незаконну владу на окупованих територіях.

У стінах Львівської опери Львівському порталу підтвердили, що колектив вже давно знає про антиукраїнські погляди Миколи Санжаревського, проте ніякі дії з цього приводу вжито не було. Тепер керівництво театру пообіцяло провести службове розслідування у зв'язку з антиукраїнськими поглядами співробітника.

Нагадаємо, раніше в січні в базу сайту "Миротворець" потрапив український композитор, піаніст, шоумен Володимир Бистряков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram