ГоловнаПолітика

У київському стриптиз-клубі відбулася бійка зі стріляниною

Невідомий, якого не пустили в клуб, повернувся з двадцятьма товаришами.

У київському стриптиз-клубі відбулася бійка зі стріляниною
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У стриптиз-клубі Dolls Men's Club на вулиці Великій Васильківській у Києві сталася бійка зі стріляниною, повідомляє поліція.

"Увечері в розважальний заклад намагався зайти чоловік, але охорона пояснила, що заклад не працює. Це обурило незнайомця, і він запросив охоронця клубу на вулицю, де на нього чекали двоє чоловіків. Між охоронцем і невідомими виник конфлікт, у результаті чого один із нападників дістав з машини предмет, схожий на пістолет, і почав ним погрожувати. Після словесної перепалки чоловіки поїхали в невідомому напрямку. Однак через деякий час на місце події приїхали два мікроавтобуси, з них вийшли близько 20 осіб. Вони вибили вхідні двері в приміщення клубу, а потім здійснили постріл у підлогу. Далі незнайомці проникли в розважальний заклад, де влаштували бійку", - сказано в повідомленні.

У результаті інциденту персонал закладу отримав незначні тілесні ушкодження.

Поліція опитала свідків і вилучила гільзу для проведення експертизи.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Перевіряють записи з камер відеоспостереження, щоб встановити осіб, причетних до події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram