ГоловнаПолітика

Поліція оголосила про підозру десяти бойовикам "ДНР" за тиждень

Серед затриманих - командир танка "армії ДНР" і представник "козацького" бандформування.

Поліція оголосила про підозру десяти бойовикам "ДНР" за тиждень
Фото: EPA/UPG

Протягом минулого тижня поліція Донецької області оголосила про підозру десяти бойовикам.

Про це інформує прес-служба обласної поліції.

Як зазначається, серед затриманих - командир танка "армії ДНР", представник "козацького" бандформування і пособника терористів, який брав участь у захопленні підприємств у Бахмуті.

У поліції повідомляють, що більшість із затриманих були виявлені у звільнених містах - Слов'янську, Костянтинівці, Бахмуті, Торецьку. Двоє, жителі окупованих Донецька і Макіївки, були затримані під час перевірки на контрольно-пропускному пункті під час спроби перетину лінії розмежування.

"Зараз поліція перевіряє кримінальне минуле кожного з колишніх учасників НЗФ "ДНР". Всім десяти бойовикам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їхній діяльності)", - йдеться в повідомленні.

Всього в 2017 році поліція Донецької області викрила понад 300 бойовиків, з них 240 затримані, 61 - встановлені і оголошені в розшук.

Як повідомлялося, 26 грудня прикордонники затримали "поліцейського ДНР", який їхав отримувати закордонний паспорт у Маріуполь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram