ГоловнаПолітика

Бійця АТО затримали в Москві

МЗС вимагає надати інформацію про затримання.

Бійця АТО затримали в Москві
Архив
Фото: ru-newz.ru

У Москві затримали громадянина України, учасника антитерористичної операції на Донбасі Олега Негоду, повідомляє агентство УНН із посиланням на поінформоване джерело.

"Олег Олександрович Негода, киянин, проходив службу в зоні проведення АТО наприкінці 2016-17 років. Наприкінці 2017-го поїхав у місто Саратов до сестри. Його затримали в Москві невідомі 24-25 грудня. Зараз місце його перебування невідоме", - повідомляє агентство.

Міністерство закордонних справ України звернулося до МЗС РФ з вимогою підтвердити факт і роз'яснити обставини затримання учасника АТО Олега Негоди в Москві.

"Ми звернулися до Міністерства закордонних справ Російської Федерації з клопотанням повідомити, чи затримали вказаного громадянина. У разі підтвердження факту затримання ми вимагаємо повідомити, на якій підставі і за яких обставин затримали, місце утримання, а також невідкладно дозволити консулу відвідати затриманого українця", - сказав офіційний представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram