ГоловнаПолітика

Розенблат заявив, що не збирався святкувати Новий рік у Німеччині

Нардепа запросили на економічний форум як співавтора закону про мораторій на вивіз лісу-кругляка. 

Розенблат заявив, що не збирався святкувати Новий рік у Німеччині
Фото: Україна Молода

Народний депутат України Борислав Розенблат спростував інформацію про те, що він збирався їхати на Новий рік до Німеччини. За словами нардепа, він хотів відвідати економічний форум, який відбудеться на початку січня, повідомляє Житомир.info.

Нардеп розповів виданню, що звертався до САП із проханням поїхати в Німеччину на економічний форум, але йому відмовили. Водночас Розенблат спростував раніше поширену в ЗМІ інформацію про те, що він нібито збирався святкувати там Новий рік.

"Я і не збирався їхати святкувати Новий рік у Німеччині. Просто з 9 січня в Німеччині буде великий економічний форум і виставка деревообробної промисловості, куди мене запросили  як одного зі співавторів закону про мораторій на вивіз лісу-кругляка. Запросили, щоб поспілкуватися про перспективи лісової галузі в Україні та залучення інвесторів. Я отримав офіційне запрошення і подав лист із проханням поїхати туди", - уточнив Розенблат.

Нардеп також повідомив, що в новорічну ніч він буде на Різдвяному ярмарку в Житомирі.

"Новий рік я за традицією святкуватиму в Житомирі на площі Корольова із житомирянами", - сказав він.

Разом з тим, нардеп зазначив, що вважає відмову САП прикладом подвійних стандартів і вибірковості з боку правоохоронних органів.

"Припускаю, що це також може бути особистою помстою, адже я подав позов до суду на Назара Холодницького про перебування його відразу на двох посадах", - додав Розенблат.

Як повідомлялося, у грудні суд дозволив Розенблату вільно пересуватися в Україні.

Раніше Розенблата зняли з літака й не пустили в Німеччину.

Народний депутат Борислав Розенблат - фігурант так званої "бурштинової справи". У діях Розенблата слідство вбачає ознаки зловживання впливом і хабарництва на загальну суму 280 тис. доларів.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram