ГоловнаПолітика

Розшукуваний у справі про фіктивні тендери заступник мера Запоріжжя госпіталізований у Харкові

Пустоваров має намір співпрацювати зі слідством.

Розшукуваний у справі про фіктивні тендери заступник мера Запоріжжя госпіталізований у Харкові
Анатолий Пустоваров
Фото: http://actual.today

Заступник мера Запоріжжя Анатолій Пустоваров, розшукуваний у справі про запорізькі фіктивні тендери, госпіталізований у Харкові.

Про це журналістам повідомив його адвокат Ігор Чумаченко.

За його даними, Пустоваров прибув до Харкова після того, як дізнався, що його шукає прокуратура Харківської області, але травмував спину і звернувся за меддопомогою в Харківську обласну клінічну лікарню, де лікарі ухвалили рішення про госпіталізацію.

Стан його здоров'я задовільний.

Адвокат також повідомив, що Пустоваров має намір співпрацювати зі слідством.

Нагадаємо, 21 грудня прокуратура та СБУ провели 30 обшуків у Запоріжжі, під час яких затримали заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка і його брата Марка.

Правоохоронці не змогли затримати заступника мера Запоріжжя Пустоварова. Деякі ЗМІ писали, що він утік до рідної Горлівки на Донеччині, яка зараз підконтрольна "ДНР". Генпрокурор Юрій Луценко у своєму фейсбуці пожартував, що Пустоваров втік у вікно від слідчих у самих капцях.

23 грудня Пустоваров знайшовся у Харкові.

Пустоварова разом з низкою обласних чиновників, серед яких лідер місцевої організації "Самопоміч", підозрюють у привласненні бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем. За версією слідства, держслужбовці організували десяток фіктивних тендерів на благоустрій парків і дитячих стадіонів з наперед визначеним переможцем на загальну суму близько 90 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram