ГоловнаПолітика

В Україні складено рейтинг підсумків роботи голів ОДА

Голова Запорізької ОДА виконав 40% обіцянок.

В Україні складено рейтинг підсумків роботи голів ОДА
Фото: facebook.com/Константин Брыль

Голова Запорізької ОДА виконав 40% обіцянок голова Запорізької обласної державної адміністрації (ОДА) Костянтин Бриль лідирує в рейтингу відповідальності, який підготував аналітичний портал "Слово і діло". 

Згідно з результатами дослідження, в минулому році показник Бриля становив 40%, а в нинішньому році вже 53%. Голова Запорізької ОДА виконав 40% обіцянок, а в процесі виконання перебувають 60%. Друге місце зайняв голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, який зміг виконати 46% своїх обіцянок, поліпшивши свої торішні показники на 11%. Замикає трійку лідерів рейтингу голова Полтавської ОДА Валерій Головко. Зростання його рейтингу в нинішньому році становило 9%.

На думку аналітиків порталу, гірше всіх у 2017 році працював голова Івано-Франківської області Олег Гончарук, втративши 18% в рейтингу відповідальності. Колишній голова Запорізької ОДА, а сьогодні - голова Дніпропетровської ОДА Валентин Рєзніченко також виявився в списку тих, хто погано виконував свої обіцянки. Він втратив у своєму рейтингу 13%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram