ГоловнаПолітика

Влада Києва підтримає заявку України на проведення універсіади

"У столиці є для цього необхідна спортивна і транспортна інфраструктура".

Влада Києва підтримає заявку України на проведення універсіади
Фото: facebook.com/merkieva

Проведення в Києві Літньої всесвітньої універсіади сприятиме підвищенню іміджу столиці, і влада Києва готова приєднатися до організації і проведення цього заходу.

Про це заявив Віталій Кличко, виступаючи на I Генеральній асамблеї Спортивної студентської спілки України, повідомляє прес-служба мера у  Фейсбуці.

Кличко підкреслив, що Спортивна студентська спілка України, особисто її президент Євген Імас, ініціює проведення в Києві у 2021 або 2023 роках Літньої всесвітньої універсіади.

"Це дуже добра ідея, реалізація якої сприятиме спортивному руху, розвитку туризму, працюватиме на імідж столиці. Переконаний, що приїзд до нас понад 15 тис. спортсменів, тренерів, журналістів, офіційних осіб, уболівальників з понад 150 країн світу приверне увагу до Києва", - сказав Кличко.

Мер підкреслив, що змагання такого високого рівня - це ще один важливий момент для популяризації серед студентської молоді занять спортом, активного відпочинку та здорового способу життя.

"Місто є надійним партнером. І місто зробить усе, щоб провести ці змагання на високому рівні", - сказав Кличко, відзначивши, що в столиці є для цього необхідна спортивна і транспортна інфраструктура.

Нагадаємо, на XXIX Всесвітній літній універсіаді в Тайбеї українські спортсмени зі складу Збройних Сил України завоювали 12 медалей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram