ГоловнаПолітика

Саакашвілі розповів про гадані перемови з Порошенком

"Попри те, що він мене принизив, посадив до в'язниці, звинуватив у тому, що я - агент ФСБ..."

Саакашвілі розповів про гадані перемови з Порошенком
Фото: Сергей Нужненко

Лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі розповів, про що йтиметься на перемовах із Президентом Петром Порошенком, передає ZIK.

Саакашвілі заявив, що з Порошенком можна вести перемови не про те, щоб нас "здати", а про те, як він мирно відійде від влади. Він не має жодних шансів, щоб бути обраним на другий термін, він не має жодних шансів ще раз обдурити український народ, говориться в повідомленні.

"Попри те, що він мене принизив, посадив до в'язниці, звинуватив у тому, що я - агент ФСБ... У мене щодо цього немає жодних емоцій. Але зі мною таємних зустрічей не буде, не на того напали - лише при камерах, при людях", - запевнив лідер "Руху нових сил".

За словами Саакашвілі, на порядку денному - припинити корупційні схеми, крадіжки, відігнати олігархів від "годівниці", відчепитися від НАБУ, ухвалити закон про антикорупційний суд, закон про імпічмент і готуватися до передачі влади.

Раніше повідомлялося, що Саакашвілі написав листа Порошенку щодо деескалації протистояння. За даними джерела Insider, таке саме прохання Саакашвілі передав Порошенкові й усно, через посла однієї з країн ЄС.

За його словами, причиною зміни риторики Саакашвілі стала загроза його екстрадиції до Грузії. Співрозмовник видання не виключив перегляду рішення міграційної служби, яка дозволила Саакашвілі перебувати в Україні до березня 2018 року.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram