ГоловнаПолітика

Нардепу Барні бризнули в очі сльозогінним газом біля будинку Луценка

Депутат, одягнений в камуфляж, пішов.

Нардепу Барні бризнули в очі сльозогінним газом біля будинку Луценка

Біля будинку генерального прокурора Юрія Луценка відбулися невеликі сутички, під час яких проти нардепа Олега Барни (Блок Петра Порошенка), який звинуватив активістів у проплаченості, застосували сльозогінний газ.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, Барна і ще кілька людей зустріли активістів "Автомайдану" біля будинку Луценка і почали говорити, що ті влаштували свою акцію за гроші. Це призвело до сутичок, під час яких проти Барни застосували сльозогінний газ. Після цього нардеп разом з прихильниками пішов.

Біля будинку перебували кілька десятків правоохоронців.

Нагадаємо, в суботу члени організації "Автомайдану" та громадські активісти влаштували автопробіг до будинку Луценка. Вони привезли зі собою картату ковдру як символ корупції. Заявлена мета автопробігу - відставка Луценка та припинення тиску на Національне антикорупційне бюро.

До будинку генпрокурора приїхали близько 200 автомобілів. Активісти встановили перед парканом картату ковдру на флагштоку, на паркані розвісили плакати і листівки з вимогою припинити переслідування співробітників НАБУ. До активістів з дому Луценка ніхто не вийшов. Акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби з корупцією, на цьому завершилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram