ГоловнаПолітика

Княжицький заявив про інтерес Жеваго до телеканалу "Еспресо"

Бізнесмен зараз є найбільшим рекламодавцем на каналі.

Княжицький заявив про інтерес Жеваго до телеканалу "Еспресо"
Фото: Телеграф

Народний депутат Микола Княжицький, чия дружина володіє часткою телеканалу "Еспресо", заявив, що його планує викупити народний депутат і мільярдер Костянтин Жеваго.

Про це він сказав 3 грудня ефірі телеканалу ZIK.

"У нас канал у принципі прибутковий завдяки тому, що у нас розміщується реклама підприємств, пов'язана з однією з груп. Це групи, які близькі до підприємця Костянтина Жеваго. Він хоче купити наш канал. І думаю, що станеться те, що він його придбає. Але поки що йому це вигідно, тому що він рекламує свої товари. А каналу це вигідно, тому що він прибутковий", - заявив Княжицький.

Він також стверджує, що нинішні власники каналу "Еспресо" - Арсеній Яценюк і Арсен Аваков (через дружину) - не втручаються в редакційну політику.

Нагадаємо, що телеканал "Еспресо" створили восени 2013 року. Його засновниками виступили Лариса Княжицька і колишній головний редактор тижневика "Коментарі" Вадим Денисенко. Зараз у складі кінцевих бенефіціарів компанії "Астра Фінанс", яка, своєю чергою є власником ТОВ "Голдберрі" (телеканал "Еспресо"), є Арсеній Яценюк, дружина міністра внутрішніх справ Інна Авакова і дружина Княжицького Лариса Княжицька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram