ГоловнаПолітика

Філатов заперечує залежність від Коломойського

"Місяців десять ми не спілкуємося взагалі".

Філатов заперечує залежність від Коломойського
Игорь Коломойский и Борис Филатов
Фото: kp.ua/Павел Дацковский

Мер Дніпра Борис Філатов заявив, що нічого не винен олігархові Ігорю Коломойському і не спілкується з ним уже 10 місяців.

"Я ніколи не був особливо з ним [Коломойським] разом. Так, ми знайомі, так, ми разом працювали. У своєму позапозаминулому житті я був адвокатом групи "Приват". Але я не тільки був адвокатом групи "Приват", я також обслуговував усі найбільші промислово-фінансові групи в країні. Я знайомий з усіма так званими олігархами, з першою десяткою Forbes - точно. Я ніколи не був співробітником "Приватбанку". Я ніколи не був у Ігоря Валерійовича на побігеньках", - сказав він в ефірі програми "Гордон" на телеканалі "112 Україна".

За словами Філатова, у них із Коломойським були "періоди відносин", але зараз ці відносини набули "дещо іншого характеру".

"Місяців десять ми не спілкуємося взагалі. Напевно, ми зрозуміли, що в цей період ми один одного не потребуємо. Я йому нічого не винен, за великим рахунком", - зауважив Філатов.

Нагадаємо, Борис Філатов переміг на виборах мера Дніпропетровська 17 листопада 2015 року. За нього проголосували 184 874 виборців. Його опонент - представник "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул - отримав підтримку 158 тисяч 752 виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram