ГоловнаПолітика

Курченка запідозрили в причетності до перестрілки в Москві

У ресторані проходило святкування дня народження кримінального авторитета.

Курченка запідозрили в причетності до перестрілки в Москві
Сергей Курченко
Фото: politnavigator.net

19 листопада на території комплексу "Москва-Сіті" в столиці Росії відбулася перестрілка, під час якої, за різними даними, постраждали від 4 до 6 осіб. До неї може бути причетний український олігарх-утікач Сергій Курченко, пише російське видання The Insider.

Джерела РІА "Новости" вказують на те, що бійка, яка переросла в перестрілку, почалася в ресторані Crystal Ballroom в башті "Око", джерела ТАСС, зі свого боку, стверджують, що конфлікт виник на парковці. Відповідно до джерел Mash, в цей момент у ресторані проходило святкування дня народження кримінального авторитета. За даними "Интерфакс", усього було затримано 30 осіб, їх допитують. Чотирьох із них, за даними Слідчого комітету Росії, звинувачують у замаху на вбивство.

При цьому співробітники поліції розшукують учасників інциденту, які зникли на автомобілях марки Maybach, Toyota Land Cruiser і Lexus, заявив агентству "Москва" джерело в правоохоронних органах.

"За даними The Insider, саме ці три машини складають кортеж олігарха Сергія Курченка, якого розшукує Україна через звинувачення в корупції, а в тій самій вежі "Око" розташований його офіс. Один із цих автомобілів - Land Cruiser - є приватною реанімаційною машиною, де поряд з охоронцями чергують медики. Сам олігарх їздить на Maybach. За даними джерел The Insider, останнім часом Курченко з якоїсь причини посилив охорону", - пише видання.

Нагадаємо, Курченко, якого називали "гаманцем" Віктора Януковича, втік до Росії відразу після повалення колишнього президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram