ГоловнаПолітика

Більше за Україну в протистоянні агресору не зробив ніхто, - посол Фрід

"Політика санкцій щодо Кремля повинна бути продовжена".

Більше за Україну в протистоянні агресору не зробив ніхто, - посол Фрід

Україна самостійно зуміла зупинити пряму російську агресію. Більше за Україну в протистоянні Росії не зробив ніхто. Про це під час зустрічі у Вашингтоні з лідером "Справедливості" Валентином Наливайченком і радником з міжнародних питань цього руху послом Маркіяном Лубківським заявив аналітик "Atlantic council", колишній координатор Держдепараменту США щодо санкцій проти Росії, посол Деніел Фрід.

Відомий американський дипломат і аналітик, наполягає на збереженні і посиленні санкцій проти РФ. "Політика санкцій щодо Кремля повинна бути продовжена, а самі санкції розширені", - переконаний він.

За словами Фріда, "Росія хоче забрати українську незалежність, перетворивши її в залежність! Але цього не допустить сам український народ за підтримки міжнародного співтовариства і американських партнерів", - наголосив дипломат.

"З такими професійними американськими дипломатами, як посол Фрід, ми працюємо і обговорюємо необхідність посилення і розширення санкцій для того, щоб російський агресор вийшов з України. Щоб нарешті зупинилося насильство, були повернуті всі заручники. Всі українські громадяни, наші політв'язні, що перебувають на території Росії або на тимчасово окупованих територіях, повинні бути звільнені з полону", - зазначив на зустрічі Валентин Наливайченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram