ГоловнаПолітика

У Києві відбулася презентація книги Авакова "Ленін з нами?"

Захід було організовано в стилі "радянських зборів". Його вів актор, переодягнений в костюм Леніна.

У Києві 7 листопада, на 100-річчя жовтневої революції, відбулася презентація книги "Ленін з нами?" міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, повідомляє кореспондент LB.ua.

Захід в "Українському домі" було організовано в стилі "радянських зборів". Його ведучим став актор, переодягнений в костюм Леніна.

За словами автора, "це книга-питання, книга-дискусія, а для когось, можливо, книга-провокація".

Співавторами Авакова були міністр молоді та спорту Ігор Жданов, голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, директор Харківської правозахисної групи Євген Захаров, депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Микола Княжицький та журналіст Віталій Портников.

Участь у презентації взяли мер Києва Віталій Кличко, секретар РНБО Олександр Турчинов, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк, глава Адміністрації Президента Ігор Райнін, народні депутати Антон Геращенко, Юрій Береза, Сергій Пашинський, радник глави МВС Зорян Шкіряк, екс-радник міністра МВС Ілля Ківа, відомі державні і громадські діячі, журналісти.

За словами автора, нашому суспільству абсолютно необхідна широка суспільна дискусія про роль і місце в історії нашої країни комуністичного проекту і образу Леніна, як його символу.

Книга "Ленін з нами?" видана українською, російською та англійською мовами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram