ГоловнаПолітика

Мосійчук виступив у Раді із закликом прийняти закони про боротьбу з тероризмом

"Парламент повинен сьогодні простягнути руку правоохоронній системі України".

Мосійчук виступив у Раді із закликом прийняти закони про боротьбу з тероризмом
Фото: Стоп-кадр с видео

Нардеп Ігор Мосійчук, який 25 жовтня був поранений у результаті вибуху в Києві, прийшов до Верховної Ради і зажадав прийняти закони про боротьбу з тероризмом.

"Парламент повинен сьогодні простягнути руку правоохоронній системі України. Ми повинні вчитися жити так, як живе держава Ізраїль з моменту свого створення. Тому що ця війна надовго. І тероризм, на жаль, постукав у наші вікна теж надовго", - сказав він, виступаючи з трибуни парламенту в оточенні колег з фракції "Радикальна партія".

Говорячи про вибух, Мосійчук заявив, що це був замах на нього.

"Розглядають багато версій. Багато з вас знають, скільки в мене було недоброзичливців. Це я виступав заявником у справі про незаконне збагачення Сергія Льовочкіна, це я порушував питання незаконного забудовника в Одесі Ківана, це я кинув виклик Кадирову", - зазначив він.

Нагадаємо, 25 жовтня в Києві біля приміщення телеканалу "Еспресо.TV" прогримів вибух. Вибухівку заклали в залишений мотоцикл. У результаті вибуху загинули дві людини - охоронець Мосійчука і випадковий перехожий.

Поранення отримали троє: Мосійчук, директор агентства моделювання ситуацій, політолог Віталій Бала, а також жінка, яка проходила повз. За словами лікарів, загрози їхньому життю немає.

У Службі безпеки України припустили, що ціллю вибуху міг бути не Мосійчук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram