ГоловнаПолітика

На Майдані в Києві побили американського дипломата

Омар Карденті отримав удар в обличчя від невідомого.

На Майдані в Києві побили американського дипломата
Омар Карденти
Фото: facebook.com/profile.php?id=10621832

У Києві на Майдані Незалежності в ніч на суботу, 4 листопада, невідомі завдали тілесних ушкоджень іноземному дипломатові, повідомили в поліції Києва.

До чергової частини поліції Києва в неділю близько 10:00 надійшла інформація від служби безпеки одного з посольств про те, що їх нього працівника невідомі побили на Майдані Незалежності.

"40-річний потерпілий розповів, що прямував вночі в заклад швидкого харчування і слухав плеєр. Коли піднявся з пішохідного переходу, йому назустріч ішов незнайомець, який, можливо, щось сказав. Іноземець почав діставати з вух навушники й отримав удар в обличчя", - сказано в повідомленні.

Служба безпеки посольства рекомендувала йому повідомити про інцидент у поліцію.

У столичній поліції не називають імені потерпілого, а також країну, в посольстві якої він працює. Видання "Обозреватель" з посиланням на свої джерела пише, що йдеться про другого секретаря Посольства США в Україні Омара Карденті.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини і причини події, переглядають записи з камер відеоспостереження в центрі міста, розшукують свідків і зловмисника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram