ГоловнаПолітика

Убито голову фракції БПП у міськраді Сєвєродонецька (оновлено)

Сергієві Самарському проломили голову.

Убито голову фракції БПП у міськраді Сєвєродонецька  (оновлено)

Учора ввечері було вбито голову фракції "Блок Петра Порошенка" в Сєвєродонецькій міській раді, громадського діяча Сергія Самарського, повідомив голова Луганської обладміністрації Юрій Гарбуз у фейсбуці.

Убивць шукають правоохоронні органи.

Видання Луганщина.ua пише з посиланням на джерело в правоохоронних органах, що труп Самарського виявили близько першої ночі в районі житлового комплексу "Мрія" в Сєвєродонецьку після заяви в поліцію його дружини, яка не змогла йому додзвонитися після роботи. Відомо, що Самарський дзвонив дружині, виходячи з приміщення міської ради о 18:00.

Джерело зазначає, що труп Самарського виявлено з ознаками насильницької смерті - розбита голова.

Оновлення. Поліція Луганської області пише, що труп Самарського знайшли о 00:30 біля будинку №1 МЖК "Мрія". Порушено кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Фото: facebook.com/policeLG/

Оновлення 23:13. На місці вбивства Сергія Самарського знайшли цеглини, повідомила Громадському прес-секретар поліції Луганської області Тетяна Погукай.

"Смерть настала від удару по голові тупим предметом. На місці події були виявлені цеглини. Імовірно, що саме цією цеглою завдали удару", - сказала вона.

За словами Погукай, у Самарського проломлена голова і був крововилив у мозок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram