ГоловнаПолітика

За Каськіва внесли 160 тис. гривень застави

Заставу вніс якийсь Віктор Єрмолаєв.

За Каськіва внесли 160 тис. гривень застави
Фото: Макс Левин

За колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва внесли 160 тис. гривень застави.

Про це повідомило джерело в Генпрокуратурі.

За його словами, заставу було внесено 1 листопада. Її вніс якийсь Віктор Єрмолаєв.

Нагадаємо, 18 серпня 2016 року Каськіва затримали на кордоні Коста-Рики, куди він хотів виїхати з Панами. Україна звернулася до влади Панами з проханням про його видачу.

Каськів з 23 грудня 2010-го по 15 березня 2014 року був головою Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України. За даними МВС, під керівництвом Каськіва Держінвестпроект "розпиляв" кілька сотень мільйонів гривень.

Каськіву пред'явили підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна) і ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу в рамках розгляду справи про розкрадання державних коштів в 2012-2013 роках на 7,5 млн гривень за укладеним Каськівим договором про надання рекламних послуг.

1 листопада Панама екстрадувала Каськіва в Україну. Печерський райсуд зобов'язав Каськіва впродовж 5 днів внести заставу в розмірі 160 тис. гривень, щоб уникнути арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram