ГоловнаПолітика

Гончаренко: кандидати Саакашвілі на виборх в ОТГ не отримали і 1% голосів

Нардеп озвучив попередні результати виборів.

Гончаренко: кандидати Саакашвілі на виборх в ОТГ не отримали і 1% голосів

Згідно з попередніми результатами голосування на виборах в об'єднаних територіальних громадах, кандидати від "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі не набрали навіть 1% голосів. Про це у фейсбуці написав депутат від БПП Олексій Гончаренко.

"На телебаченні і з трибуни Саакашвілі заявляє, що говорить від імені більшості, але вибори розкрили авантюрну сутність його проекту. Він не може і не хоче конкурувати в правовому полі. Імовірно, Міхо боїться брати участь у виборах після свого повного провалу як управлінця в Одеській області", - написав депутат.

За його словами, "Самопоміч", яка спершу підтримувала мітинг Саакашвілі під Верховною Радою, також показала низький результат - 2%.

"А що ж його сусіди по намету «Самопоміч»? Дивовижно низький результат - менш ніж 2% - немов натякає, що, м'яко скажемо, не всі згодні з тим, що головною проблемою воюючою країни є виробник цукерок "Рошен", а головною роботою - підпалювання туалетів у парламенті. Вибори в об'єднані громади дають чіткий сигнал - виборці не мають наміру делегувати повноваження популістам. Міхо, пора згортати своє шапіто", - резюмував Гончаренко.

Фото: facebook/alexeygoncharenko

Фото: facebook/alexeygoncharenko

Нагадаємо, посилаючись на попередні власні підрахунки, відразу дві політичні сили заявили про перемогу своїх кандидатів у громадах - БПП і "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram