ГоловнаПолітика

"Регіонал"-утікач оголосив себе спонсором наметів біля Ради

Володимир Олійник стверджує, що підтримує групу людей з Черкаської області.

"Регіонал"-утікач оголосив себе спонсором наметів біля Ради
Владимир Олийнык
Фото: Макс Левин

Колишній депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, який утік у Росію після повалення Віктора Януковича, заявив, що фінансує кілька наметів на протесті біля будівлі Верховної Ради.

19 жовтня у своєму фейсбуці він написав, коментуючи протести біля Ради: "У зв'язку із цим хотів пояснити про намети на Майдані, які профінансував особисто я. Це не підтримка Саакашвілі, а підтримка групи людей з Черкащини, яких я добре знаю".

Пізніше в інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва" він заявив: "Я не тільки підтримую [протест біля Ради], я фінансую, там стоїть один мій намет".

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поділився цим відео у фейсбуці і супроводив його коментарем.

"Олійник - депутат ПР-утікач і соратник Януковича повідомив, що профінансував наметове містечко перед ВР. Тепер, сподіваюся, всім стало зрозуміло, за чиї гроші банкет, витканий з провокацій крові людей, розпуску парламенту, Нацгвардії, СБУ та дурнуватих ультиматумів. Семенченко-Саакашвілі-Соболєв-Дерев'янко - ви ці гроші відпрацьовуєте? Що за товар ви продаєте негідникам, приймаючи в оплату брудні гроші регіоналів зі зграї Януковича?! За всієї недосконалості того, що відбувається в країні, те, що ви робите - мерзота, а можливо й більше!" - зазначив він.

Нагадаємо, 17 жовтня біля Верховної Ради учасники протесту розбили кілька наметів, вони є там досі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram