ГоловнаПолітика

На презентацію Саакашвілі "Плану порятунку України" біля Ради зібралися дві сотні людей

План розрахований на п'ять пленарних тижнів.

Лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі на так званому вічі біля Верховної Ради представив свій План порятунку України. Послухати його зібралися близько двох сотень людей.

На будівлю парламенту спрямували проектор, яким транслювали слайди із зображенням "Плану порятунку України".

План передбачає за п'ять пленарних тижнів скасувати прийняту напередодні парламентом медичну реформу, прийняття законів про страхову медицину, про імпічмент, про олігархів, про вибори депутатів, про право громадян на збройний захист.

Саакашвілі також пропонує "скасувати обласні державні адміністрації, ліквідувати непотрібні контролюючі органи", провести податкову і митну реформи.

Як повідомляють, серед учасників мітингу були народні депутати Юрій Дерев'янко, Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Мустафа Найєм, а також президент Центру ринкових реформ, екс-нардеп Василь Лановий.

Раніше повідомляли, що на віче біля Ради зібралися близько 150 осіб, на якому представники добровольчих батальйонів висунули ультиматум президентові Петру Порошенку. Згідно з вимогами, протягом 5 робочих днів, з понеділка, він повинен внести в парламент законопроект про імпічмент президента, а також про Антикорупційний суд. Якщо вимоги не будуть виконані, то учасники протесту "покажуть, на що здатні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram