ГоловнаПолітика

Зайцева заявила, що їй шкода через те, що сталося

"Усі мої думки тільки про це".

Зайцева заявила, що їй шкода через те, що сталося
Фото: стопкадр трансляции

Олена Зайцева, яка на "Лексусі" врізалася в натовп людей у Харкові, на суді заявила, що їй шкода.

"Мені шкода, що сталася ця ситуація, що постраждали люди. Це єдине, що мене дійсно зараз турбує. Я сподіваюся, що сім'ї [постраждалих] дозволять, щоб мої батьки змогли надати їм допомогу, тому що це дійсно найгірше, що могло статися. Всі мої думки тільки про це", - сказала вона.

Давати пояснення з приводу ДТП вона не стала, залишивши це адвокатові. За наполяганням захисника Зайцева назвала підозри необґрунтованими.

При цьому Зайцева поскаржилася, що її змушували кілька разів здавати кров, коли вона була майже без свідомості, на неї морально тиснули.

Нагадаємо, в середу в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка. В результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. На місці загинули чотири дівчини й один хлопець, ще шестеро осіб госпіталізували.

За кермом позашляховика перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева - прийомна дочка бізнесмена Василя Зайцева. За кермом Volkswagen Touareg був 59-річний бізнесмен Геннадій Дронов. Водій другого авто підозрюваним не є.

Зайцевій повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.

Радник голови МВС нардеп Антон Геращенко заявив, що дівчина брала участь у незаконних перегонах по місту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram