ГоловнаПолітика

Насірову встановили дедлайн для ознайомлення з матеріалами його справи

Суд зобов'язав екс-голову ДФС ознайомитися з матеріалами до 6 листопада.

Насірову встановили дедлайн для ознайомлення з матеріалами його справи
Фото: Сергей Нужненко

Солом'янський районний суд Києва встановив захисту екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова термін для ознайомлення з матеріалами справи до 6 листопада.

Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Фейсбуці.

"Учора, 11 жовтня 2017 року, слідчий суддя Солом'янського райсуду прийняв рішення про встановлення стороні захисту терміну ознайомлення з матеріалами досудового розслідування за підозрою голови ДФС і керівника Департаменту ДФС. Згідно з рішенням суду, підозрювані повинні завершити ознайомлення з матеріалами досудового розслідування до 6 листопада цього року", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що правоохоронці просили суд обмежити термін ознайомлення з матеріалами 12 жовтня.

Нагадаємо, Насірову інкримінують зловживання владою і службовим становищем (ст. 364 КК України), а також службове підроблення (ст.366 КК), скоєне під час прийняття рішень про розстрочення податкових зобов'язань і боргу, а також під час інформування Міністерство фінансів про відсутність розстрочок, що виходять за межі одного бюджетного року.

Розстрочки надавалися ТОВ "Надра Геоцентр", ТОВ "Фірма ХАС", ТОВ "Карпатнадраінвест", пов'язаним з нардепом Олександром Онищенком.

Насіров читає матеріали своєї справи з липня - коли завершилося досудове розслідування. Станом на вересень йому залишалося вивчити ще 110 томів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram