ГоловнаПолітика

Держадвокат Януковича не зміг зустрітися з ним в Ростові-на-Дону, - ЗМІ

Екс-президент заявив у ЗМІ, що "не має наміру ні з ким зустрічатися у цій справі".

Держадвокат Януковича не зміг зустрітися з ним в Ростові-на-Дону, - ЗМІ
Максим Герасько
Фото: стоп-кадр видео

Державний адвокат екс-президента Віктора Януковича Максим Герасько прибув до Ростова-на-Дону для зустрічі зі своїм підзахисним, але так і не побачився з ним.

Про це повідомив виданню "Українська правда" прес-секретар сина екс-президента Олександра Януковича Юрій Кірасир.

"Охорона дійсно підтвердила, що на КПП периметра охоронюваного об'єкта в Ростові приходив молодий чоловік, який представився адвокатом Максимом Гераськом. Зустрічі з Януковичем у нього не було", - сказав Кірасир.

За його словами, у коментарі для преси Янукович заявив, що "поки зі сторони обвинувачення і суду не будуть припинені порушення його прав в судовому процесі, він не має наміру ні з ким зустрічатися у цій справі".

Інший адвокат Януковича Віктор Сердюк заявив, що Герасько не зустрівся з його підзахисним, оскільки не мав підтвердження цієї зустрічі.

"Не було узгодження за часом", - сказав він, зазначивши, що спілкується з Януковичем тільки особисто, а засоби зв'язку з ним не використовуються.

Нагадаємо, на минулому судовому засіданні, 27 вересня, Герасько повідомив, що йому потрібно провести конфіденційну зустріч з клієнтом для узгодження правової позиції. Він розповів, що отримав ростовську адресу Януковича і планує туди з'їздити. 5 жовтня Герасько полетів до Росії для зустрічі з підзахисним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram