ГоловнаПолітика

Суд розгляне справу про перетин Тимошенко кордону 2 листопада

Лідерці "Батьківщини" загрожує штраф.

Суд розгляне справу про перетин Тимошенко кордону 2 листопада

Мостиський районний суд Львівської області 2 листопада розгляне адміністративний протокол про незаконний перетин головою партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко держкордону разом з Михайлом Саакашвілі.

Про це з посиланням на матеріали суду пишуть Українські Новини.

Судове засідання відбудеться о 12:00, справу розгляне суддя Юрій Білоус.

Раніше цей суддя оштрафував колишнього президента Грузії, лідера партії "Рух Нових сил" Михайла Саакашвілі на 3,4 тис. гривень за незаконний перетин кордону.

Нагадаємо, 10 вересня позбавлений громадянства України Михайло Саакашвілі намагався перетнути кордон. Спочатку він сів на поїзд Перемишль - Київ, але "Укрзалізниця" відмовилася везти пасажира без документів. Тому через кілька годин Саакашвілі з прихильниками вирушив на пункт пропуску "Шегині" автобусом. Там його знову затримали. Пункт пропуску закрили під приводом повідомлення про мінування. У результаті близько 20:00 прихильники політика не витримали, прорвали оточення і в "коробочці" провели Саакашвілі на українську територію. Разом із Саакашвілі незаконно перетнули держкордон п'ять діючих нардепів (Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Павло Костенко, Дмитро Добродомов) і колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram