ГоловнаПолітика

Призначено нових голів поліції Полтавської та Харківської областей

Беха перевели до Харкова, а його заступника Замахіна підвищили.

У середу, 20 вересня, співробітникам Головного управління Національної поліції в Полтавській області представили нового начальника. Ним став полковник Андрій Замахін. На цій посаді він змінив генерала Олега Беха, який очолював обласну поліцію з лютого 2015 року, а тепер очолить ГУ Нацполіції в Харківській області.

Фото: pl.npu.gov.ua

Як повідомляє прес-служба відомства, представляти Замахіна приїхав начальник поліції Сергій Князєв і перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Андрій Замахін народився 9 травня 1978 року Лубнах. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році з посади дільничного інспектора Лубенського міськвідділу міліції. Пізніше працював у підрозділах карного розшуку, на керівних посадах територіальних підрозділів. З 2015 року очолював управління організаційно-аналітичного забезпечення і оперативного реагування Головного управління Національної поліції в Полтавській області, а з серпня 2017 року був заступником начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Представлення Беха в Харкові має відбутися також сьогодні, пише "Інтерфакс-Україна". Анатолій Дмитрієв, попередній начальник ГУ Нацполіції в Харківській області, переходить до Києва в один з департаментів Нацполіції.

Фото: bastion.tv

Бех народився в 1976 році. Роботу в органах внутрішніх справ розпочав слідчим у 1996 році. З 2001-го по 2010 рік працював на оперативних посадах за різними напрямами діяльності Головного управління боротьби зі злочинністю МВС України. У 2010-2011 роках очолював відділ боротьби з корупцією в правоохоронних органах антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС. Пізніше керував управліннями боротьби з організованою злочинністю управлінь МВС в Івано-Франківській, Миколаївській та Одеській областях. З 24 лютого 2014 року керував обласним главком міліції, а потім поліції в Полтавській області.

Дмитрієв керував міліцією, а потім поліцією Харківської області з 26 лютого 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram