ГоловнаПолітика

Сорос призначив нового директора свого фонду в Україні

Фонд "Відродження" очолить діючий голова правління Олександр Сушко.

Сорос призначив нового директора свого фонду в Україні
Джордж Сорос
Фото: www.occupycorporatism.com

Засновник Міжнародного фонду "Відродження" Джордж Сорос призначив новим виконавчим директором Олександра Сушка, діючого голову правління Фонду.

Про це повідомляють на сайті Фонду.

"У зв'язку з проханням діючого виконавчого директора Євгена Бистрицького до засновника Міжнародного фонду "Відродження" Джорджа Сороса про завершення роботи на посаді ... засновник Фонду прийняв рішення про призначення Олександра Сушка, діючого голову правління Фонду, новим виконавчим директором", - ідеться в повідомленні.

Відзначають, що за підсумками чотиримісячного конкурсу на цю посаду (квітень-липень цього року) переможця виявлено не було.

Новий виконавчий директор приступить до обов'язків 1 січня 2018 року.

Крім того, на засіданні правління Фонду 14 вересня 2017 року член правління Ольга Айвазовська, голова правління всеукраїнської громадської організації Громадянська мережа "ОПОРА", була обрана заступником голови правління Фонду "Відродження".

Нагадаємо, виконавчий директор Міжнародного фонду "Відродження" Євген Бистрицький покинув свій пост у квітні, після 19 років роботи на цій посаді.

Фонд "Відродження" - найбільша і найстаріша благодійна фундація в Україні. Своєю місією фонд декларує розвиток відкритого, плюралістичного суспільства в Україні на основі демократичних цінностей, підтримку значущих громадських ініціатив. "Відродження" надає фінансову та експертну підтримку організаціям громадянського суспільства України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram