ГоловнаПолітика

"Справедливість" Наливайченка обіцяє правову допомогу учасникам прориву кордону в "Шегинях"

Наливайченко закликав усіх триматися разом. 

"Справедливість" Наливайченка обіцяє правову допомогу учасникам прориву кордону в "Шегинях"
Фото: EPA/UPG

Рух "Справедливість" створив штаб правової допомоги людям, які 10 вересня брали участь у діях на КПП "Шегині", через який у бік України прорвався Михайло Саакашвілі. Про це повідомив лідер руху Валентин Наливайченко.

"Юристи надаватимуть безкоштовні консультації кожному, хто потребує правової допомоги. Телефон штабу: +38 (067) 469 65 30, електронна адреса: [email protected]. Тільки рішучі кроки не дозволять зміцнитися диктатурі в Україні! Ми закликаємо людей, які об'єдналися вчора заради протистояння беззаконню і сваволі, і сьогодні триматися разом, щоб захистити себе!", - зазначив він.

Нагадаємо, вчора позбавлений українського громадянства Михайло Саакашвілі намагався перетнути український кордон на КПП "Шегині". Пункт пропуску був закритий під приводом повідомлення про мінування. У результаті прихильники політика не витримали, прорвали оточення і в "коробочці" провели Саакашвілі на українську територію. Разом із Саакашвілі перетнули держкордон п'ять чинних нардепів і колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко. Він своєю чергою перетин кордону назвав вимушеною необхідністю, щоб "залишити місце ймовірного замінування".  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram